Geef bezoekers een inside tour via Google Streetview!

Met Google Bedrijfsfoto's is het mogelijk geworden om de deuren van je bedrijf te openen voor je online bezoekers. Je geeft bezoekers een virtuele rondleiding door je bedrijfspand.
Een erg leuke en laagdrempelige manier om je bedrijf te promoten op internet en social media. Daarnaast vergroot je op basis van Google Streetview je online aanwezigheid bij Google, wat uiteindelijk zal resulteren in een betere weergave in de zoekmachine.

Voordelen van Google Bedrijfsfoto's

 • Door de bijbehorende Google+ Bedrijfspagina zal de virtuele tour direct zichtbaar zijn in Google;
 • Een bedrijf met een virtuele tour zal direct opvallen tussen de andere zoekresultaten;
 • De virtuele tour is volledig in je eigen website te integreren of eenvoudig te delen op Twitter en Facebook;
 • Het is op ieder mobile device te bekijken, dus ook smartphones en tablets;
 • De virtuele tour draait bij Google, wat betekent dat dit altijd en overal met hoge snelheid beschikbaar is.

Emiel Bekke van VirtualEye heeft het Yargon kantoor in Lochem gefotografeerd en deze inside tour staat nu online! Deze is te bekijken op: http://goo.gl/maps/s7YUC.
yargon google bedrijfsfoto

Actie voor Karelgeenen.nl lezers!

VirtualEye is gecertificeerd Google Fotograaf en verzorgt het totale proces van fotograferen, nabewerken en online zetten van de virtuele tour. Wil jij ook Google Bedrijfsfoto's? Dan hebben wij een leuke actie voor jou!
Speciaal voor lezers van Karelgeenen.nl heeft VirtualEye een actieprijs van (éénmalig) € 399,- excl. BTW. Er wordt dan een virtuele tour van je bedrijf gemaakt, op basis van Google Streetview. Je betaalt geen abonnement en het hosten van de tour bij Google is kosteloos!
Neem contact op met Emiel en maak een afspraak voor het maken van de virtuele tour:

Laat Emiel wel even weten dat je via ons komt ;-).
Heb jij ook al Google Bedrijfsfoto's?

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Beste Lianne,
  kun je mij zeggen of het ook mogelijk is een echte rondleiding te laten zien op deze manier? Dus niet vanuit 1 punt rondom gefotografeerd, maar uitgebreider? Voor ons asiel en meldkamer/dierenambulance zou dit iets kunnen zijn.
  Hartelijke groet, Vivian

 2. Super mooi en lijkt me echt top! Alleen lijkt het me bij een winkel zoals een supermarkt toch behoorlijk meer werk dan een kleine schoenenzaak? Verschilt dit in prijs?
  Zijn er eigenlijk statistieken hoevaak streetview nu eigenlijk gebruikt word? Lijkt me leuk voor techsavvy maar voor de grote meerderheid zal dit nog weinig gebruikt worden lijkt me.

 3. Beste Michael,
  We hebben nu een actie in samenwerking met Karelgeenen.nl waarin we een vaste prijs per locatie hebben, ongeacht de grootte. Echter zie je bij een grote supermarkt dat vaak niet de gehele winkel maar slechts een aantal interessante locaties in een virtuele tour wordt gezet.
  Er zijn regelmatig onderzoeken waaruit blijkt dat een website met een virtuele tour langer en beter bezocht wordt dan een website zonder deze tour. Daarnaast heb ik een aantal restaurants gefotografeerd waarbij de klant tijdens de reservering al aangeeft welke tafel zij willen hebben. Dit hebben ze dus op Streetview gezien. Een erg mooie toevoeging aan je online aanwezigheid.
  Groeten,
  Emiel Bekke - VirtualEye

 4. Interessant. De gadget freak in mij zegt meteen doen, maar toch bedenk ik me: wie kijkt hier naar? Bij een restaurant begrijp ik het en ook bij bijvoorbeeld galerieën, maneges, musea, winkels etc. Maar bij kantoorpanden? Wat is daar te zien?
  @Karelgeenen: verschaft Google inzicht in de statistieken? Weten jullie hoe vaak de virtual tour bezocht wordt en hoe lang men gemiddeld blijft hangen?
  Ben benieuwd!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top