Me2Everyone.com. Kans?

me2everyoneDegene die mij al wat langer volgen weten dat ik regelmatig op zoek ben naar "online" kansen. Kansen met risico nul en weinig tot geen investering. En kansen die ook daadwerkelijk kans van slagen hebben.

Zo werd ik onlangs op Me2Everyone.com gewezen...

Wat is Me2Everyone.com

Me2Everyone.com wordt een mix van Second Life en een business-netwerk. Op dit moment zijn er al bijna een half miljoen mensen ingeschreven. Verder krijgt iedereen die zich nu inschrijft ook aandelen in het bedrijf. Het doel van Me2Everyone.com is om in 2013 de drukstbezochte website ter wereld te zijn (dat zijn nog eens ambities!).

In plaats van een heel verhaal te houden over wat het allemaal is wil ik je adviseren om eens de video te bekijken op de website.

Ik heb me in ieder geval al ingeschreven. We zullen zien wat de tijd ons brengt!

PS: De links in dit artikel zijn voorzien van mijn sponsorlink. Wanneer je je ook inschrijft krijg je ook zo'n link en kun je deze promoten.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Ik heb me ook ingeschreven en zat eens te kijken naar die sectie over een bedrijf beginnen in me2everyone.

  Je ziet wat algemene termen en moet wat info achterlaten. Je kan 100,000 bonus shares verdienen als je 300 leden in het netwerk brengt.

  Ze kondigen al aan dat die upgrade om 100,000 bonus aandelen te verdienen een low-cost upgrade betreft, het kost dus geld om bij hun geld te gaan verdienen.

  De combinatie van betalen en leden aanbrengen klinkt wel heel erg als een MLM.

  Anyway, ik heb geen flauw idee wat het is maar heb me wel meteen ingeschreven. Dat doet me realiseren dat het in ieder geval in mijn ogen wel goed zit met de trust van Karel.

  NU maar hopen dat het ook echt iets is. Ben wel benieuwd.

 2. Hoe meer leden je aanbrengt hoe meer aandelen je krijgt, maar die leden krijgen ook aandelen en dus worden ze op den duur niks meer waard.

  Die website betekend dus niet dat niemand straks meer hoeft te werken en slapend rijk word.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top