Dé marketingdoelstellingen voor 2014

19 december, 2013

2014Het nieuwe jaar staat weer voor de deur: tijd om al onze goede voornemens op een rij te zetten! Veel ondernemers zijn van plan om af te zien van oude marketingtechnieken en nieuwe te omarmen. In dit artikel staan verschillende doelstellingen omschreven die aan de top staan van de kleine en middelgrote bedrijven (MKB'ers). Het artikel is gebaseerd op een infographic van Direct Marketing News, te zien aan het eind van dit blogartikel.

Wat zijn de voornemens van MKB'ers in 2014?

Onderzoeksbureau j2 Global heeft onderzoek gedaan naar de Email and Mobile Top Small Businesses' 2014 Wish Lists. 28,16 % van de ondervraagde kleine zakelijke professionals zien het verhogen van hun online aanwezigheid als prioriteit in 2014. Effectieve e-mail marketing en mobiele marketing zijn hier grote onderdelen van. MKB'ers willen er alles aan doen om voorbereid te zijn op het jaar van mobiele marketing. Volgens de enquête is 70,27 % van de MKB-professionals van plan om gebruik te maken van de mobiele app van Facebook voor business en marketing doeleinden. Twitter (43,24 %), YouTube (34,79 %), en Instagram (16,29 %) mobiele apps zijn ook must-haves voor volgend jaar .

Welke technologieën zijn straks verleden tijd?

De technologieën die men achter laat in 2013 zijn het faxapparaat, vaste telefoonlijnen en printers. De online fax service, virtuele telefoon systemen/mobiele telefoons en papierloos vergaderen komen hiervoor in de plaats.

Opvallend is dat MKB'ers sceptisch zijn over cloud services. Meer dan 42 % van de ondervraagde kleine bedrijven schatten dat investeren in een cloud service hen niet gaat helpen om geld te besparen.

In de onderstaande infographic zie je alle doelen op een rijtje.
Infographic
Wat zijn jouw marketingdoelen voor het nieuwe jaar?

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *