Vacature bij Yargon: Online Marketing Adviseur

18 september, 2013

Meestal begint een vacature met een korte uitleg over wat het bedrijf doet. Maar jij weet al wat wij doen. Je werkt immers al minstens 5 jaar in de online marketing branche en bent Yargon of Karelgeenen.nl vast wel eens tegengekomen.
Toch nog kort weten wat wij doen? Wij zijn specialisten in SEA en SEO. Dit samen met onze expertise over webanalytics, e-mailmarketing en conversie optimalisatie zorgt ervoor dat wij ondernemingen online laten groeien. Wij werken vanuit ons prachtige kantoor in Lochem, vlakbij Deventer en Zutphen.
Maar genoeg over ons. Wij zijn per direct op zoek naar de persoon die onze onderneming naar een volgend niveau brengt door advies te geven en inhoudelijke voorstellen te maken. En deze uiteraard ook weet te verkopen.

Jouw voorstellen/adviezen zijn de brug tussen de doelstellingen van de klant en de mogelijkheden die Yargon te bieden heeft.
Jouw meerwaarde ligt hem in het feit dat jij dermate veel ervaring hebt binnen de online marketing branche en jij dus precies weet wat een klant nodig heeft. En ook niet onbelangrijk, dat jouw collega's daarna ook daadwerkelijk uit kunnen voeren wat jij in het voorstel belooft.
Jouw voorstellen zijn dus geen kant-en-klare producten die je ergens uit de la trekt maar op maat gesneden voor de doelstellingen en het businessmodel van de lead. Los van de ervaring in online marketing dien je dus ook over een flinke dosis inlevingsvermogen en betrokkenheid te beschikken. Ondernemerschap en ervaring in verschillende markten zijn dus ook een pre.
De kwaliteit van je advies en van de voorstellen wekken dermate veel vertrouwen dat harde sales niet nodig hoeft te zijn. Uiteraard beschik je wel over de kwaliteiten om leads uiteindelijk over de streep te trekken. Sommigen hebben namelijk dat extra zetje nodig om overtuigd te raken.
Tenslotte is het nog belangrijk om te weten dat niemand bij Yargon een 9-5 mentaliteit heeft. Wij verwachten dat ook niet van jou.
Spreekt het bovenstaande jou aan?

Wat hebben wij jou te bieden?

Normaal staat hier een opsomming met termen als "marktconform salaris" en "een uitdagende omgeving". In deze vacature dus niet. Want door hier op te sommen wat wij allemaal te bieden hebben lopen we het risico zaken niet te vernoemen die we wel te bieden hebben.
En we lopen ook het risico dat je je blind gaat staren op datgene wat we je te bieden hebben in materiële zin. Maar wij zijn in de eerste plaats op zoek naar iemand die geprikkeld is door deze vacature. Die de uitdaging ziet en zin heeft om per direct aan de slag te gaan.
We vragen die personen dan ook om te reageren (zie onderaan deze vacature). Indien er een match is worden we het over de vergoeding en andere arbeidsvoorwaarden heus wel eens.

Interesse?

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend door je cv en beknopte motivatie te mailen naar info@yargon.nl tav. Karel & Henk Jan. Je mag ons uiteraard ook bellen op 0575-200 220.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!