Bezoekers converteren, creëer vertrouwen

18 december, 2006

Het is belangrijk dat website bezoekers vertrouwen hebben in je website en dat ze overtuigd zijn van je aanbod.

De bezoekers moeten nu eenmaal vertrouwen hebben in je website. Zij zullen niet kopen wanneer ze je niet vertrouwen!

Hier volgen enkele tips om ervoor te zorgen dat de bezoekers je wel vertrouwen.

Zorg ervoor dat je website een professioneel design heeft

Je website moet er perfect uitzien. Wanneer het nodig is kun je een professionele webdesigner inhuren. Maak geen gebruik van flashy banners, rare animaties of raar gekleurde teksten. Zorg ervoor dat alle links op de website intact zijn en dus ook goed werken.

Maak ook geen gebruik van automatisch gegenereerde pagina's. Sommige software programma's creëren pagina's die speciaal geoptimaliseerd zijn voor een speciaal keyword. Deze pagina's werken niet meer omdat de zoekmachines ze als spam ziet. Vaak zijn dit soort pagina's ook voorzien van hele rare teksten. Bezoekers zullen snel zien dat dit automatisch gegenereerde pagina's zijn en dat wekt geen vertrouwen.
 

Vertel je bezoekers wie je bent

Zorg ervoor dat de bezoekers weten wie je bent en zorg ervoor dat ze zien dat er een echt bedrijf/persoon achter de website zit. Plaats je volledige contactinformatie op de website en zorg ervoor dat deze goed te vinden is.

Wanneer je bezoekers niet weten van wie ze iets kopen en hoe ze contact met je op moeten nemen zullen ze niks kopen. Zorg er ook voor dat je duidelijk een link plaatst naar je privacy policy.
 

Bied een gratis proeftijd aan en maak je garantie duidelijk kenbaar

De meest gebruikte manier wat door bedrijven waar bedrijven gebruik van maken is het aanbieden van een gratis proeftijd en een niet goed geld terug garantie. Wanneer de bezoekers het product eerst kunnen proberen is de kans veel groter dat ze het product ook daadwerkelijk kopen.

Gebruik meningen van bestaande klanten

Het werkt veel beter wanneer bestaande klanten vertellen hoe goed je bent dan wanneer je zelf vertelt hoe goed je bent. Positieve meningen van bestaande klanten tonen aan dat jouw bedrijf beter is dan een ander wanneer het aankomt op klanttevredenheid.

Op het internet kun je niet face-to-face met een klant praten dus je moet ervoor zorgen dat je op een andere manier vertrouwen geeft!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *