Wedstrijd: wie maakt de leukste Sprout?

Hieronder zie je mijn eerste ervaring met Sproutbuilder.com. Met deze nieuwe, gratis tool kun je eenvoudig mini-websites, mash-ups of widgets maken.

Deze bovenstaande sprout heeft me ongeveer een kwartiertje gekost, het programma wijst zichzelf. Om een goed idee te krijgen van wat Sproutbuilder is en wat je ermee kunt kun je de volgende sprout bekijken:

Persoonlijk vind ik Sproutbuilder een erg leuke tool. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Met Sproutbuilder kun je bijvoorbeeld een mooie promotiebanner maken voor je producten.

Ook kun je op deze manier leuke productpresentaties maken. Wel ben ik erg benieuwd naar de eerste initiatieven op dit gebied! Wie komt er met een leuke sprout voor zijn product, website of dienst?

Ik stel voor dat we er een kleine wedstrijd van te maken :-)! Mail mij even de url van je sprout (of zet de url in een reactie onderaan dit artikel) en ik plaats ze op mijn website. De leukste, meest innovatieve of grappige sprout krijgt van mij een Bol.com cadeaubon twv. 50,- euro!

Wedstrijdregelement:
Je kunt een sprout insturen tot 5 april. De dag erna zal ik een speciale stemmings pagina opzetten. Bezoekers kunnen dan tot 15 april stemmen op de leukste sprout. Let op: alleen eigengemaakte sprouts zijn toegestaan!! Wie durft?

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Geinig. Een kleine flash site in een site.

    Meestal zie je dat soort dingen op gaming websites. Bijvoorbeeld insidegamer die maken ook een kleine flash "site" die op hun voorpagina wordt weergegeven van een featured game. Alleen heb ik het gevoel dat dit veel simpeler is.

  2. Leuk idee om er een wedstrijd van te maken. Ik zal zeker meedoen. Kan ik gelijk testen wat je er allemaal mee kunt. Ik wens iedereen in ieder geval succes en laat de beste winnnen!

  3. Sprout doet me denken aan de SNS Bank 🙂

    Het is geweldig om zulke animaties te maken, maar goed, tegenwoordig heeft het gros als Flash of Jasc Animation Maker. Daarnaast zijn er eindeloos veel programma's (freeware), die hetzelfde kunnen.

    Of deze: http://a.viary.com

  4. Nog even een opmerking: alleen jammer dat er "Sprout" en "Share" onderstaat. Misschien komt dat goedkoop over ... voor een productbanner? Het neemt overigens niet weg dat het een mooie online tool is.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top