Jouw data in Google Analytics klopt niet meer dankzij de Adblockers!

door | 17 oktober 2018 | Google Analytics

Wist je dat “dankzij” de Adblockers gemiddeld 15% van jouw daadwerkelijke traffic mist in Google Analytics? Dit wordt een steeds groter probleem. Want jouw statistieken, die gebruikt worden als stuurcijfers voor jouw bedrijf, zijn dus niet zuiver. In deze vlog ga ik hier dieper op in:

Hoe hiermee omgaan?

Er zijn wel een aantal hacks om dit te omzeilen, maar die gaan vaak wel erg ver en technisch. Niet iets wat de gemiddelde online marketeer of ondernemer toe kan/wil passen. Deze is daar een voorbeeld van (op eigen risico).

Feit is helaas dat we hier rekening mee moeten gaan houden, want ik vermoed eerlijk gezegd dat het in de toekomst, zeker ook met het hele privacyverhaal, steeds lastiger wordt om sluitende Analytics statistieken te genereren.

Ik ben ook erg benieuwd of jij hier (gevoelsmatig) ook last van hebt, of dat je bijvoorbeeld merkt dat het aantal conversies/bestellingen in Google Analytics niet overeen komt met het daadwerkelijke aantal. Ik lees het graag in de reacties hieronder!

Nader kennismaken?

Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening en weten wat wij voor jouw showroom kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. Bellen mag uiteraard ook: 085 208 21 00.

12 + 1 =

Klantervaringen

“De grootste klik met KGOM is de passie waarmee zij werken”

Hellen Eekhof – Flagstone Company