Google Translate komt met nieuwe Lay-out en functies

17 november, 2009

Een van de favoriete diensten bij Google, het online vertaalprogramma ‘Google Translate'  heeft nu een nieuwe strakke lay-out. En samen met dit mooie nieuwe ontwerp zijn een aantal geweldige functie gelanceerd. Deze maken het nog makkelijker om woorden te vertalen en wel in slechts 51 talen.

Voor het geval je onder een steen hebt geleefd, Google Translate is een online dienst waarmee je automatisch een complete tekst of zelfs hele webpagina kunt vertalen in verschillende talen. Deze service wordt veel gebruikt nieuws items in vreemde talen, waaronder : Chinees, Frans, Japans en Frans. De vertaling is niet altijd even juist, maar op die manier kun je wel globaal het nieuwsbericht lezen.

Met Google Translate kun je vanaf nu :

  • Vertalen terwijl je aan het typen bent, je hoeft niet eens meer op de “vertalen" knop te drukken
  • Toont je de geromaniseerde versie van woorden en zin (dit is vooral van toepassing op alle niet "“ Romaanse talen behalve Hebreeuws, Arabisch en Perzisch)
  • Luister vertaling in Engels

Kortom geweldige functies die enorme waarde toevoegen aan een van Google's beste diensten.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Goed idee om ook deze 'afdeling' van Google wat meer te professionaliseren. Ik gebruik het zelf erg vaak, en ook al kloppen een aantal zinsconstructies vaak niet, het helpt je wel de essentie te begrijpen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *