1 miljoen gratis LinkedIn boeken

Meer dan 130 miljoen mensen (waaronder 3 miljoen Nederlanders) hebben een LinkedIn profiel. De meesten onder hen weten niet wat ze er mee kunnen, hoewel het een fantastisch hulpmiddel is om bv. nieuwe klanten, medewerkers, partners of nieuwe baan te vinden.
Om hen te helpen geven Jan Vermeiren en Bert Verdonck 1 miljoen exemplaren weg van de tweede editie van hun internationale bestseller "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken". Nogmaals, zij geven dus 1 miljoen exemplaren gratis weg! Een mooi initiatief wat ons betreft!

2de editie

Naast het feit dat het boek helemaal herschreven is, zijn dit enkele van de belangrijke nieuwe hoofdstukken uit de 68 nieuwe pagina's:

 • Passieve, actieve en proactieve strategieën voor mensen die een nieuwe baan, nieuwe klanten of nieuwe medewerkers zoeken.
 • 42 tips voor een aantrekkelijk persoonlijk profiel
 • 10 manieren om nieuwe klanten, medewerkers, partners, leveranciers, experten of baan te vinden
 • Personal branding en hoe je zichtbaarheid en geloofwaardigheid te verhogen.
 • De krachtige combinatie van online en offline netwerken: hoe het meest halen uit evenementen als organisator en als deelnemer.
 • Waarschijnlijk het meest belangrijke extra hoofdstuk is dat voor organisaties: hoe kunnen zij voordeel halen uit LinkedIn als hele organisatie (versus als individu) inclusief de gloednieuwe LinkedIn Strategie Matrix© voor organisaties.

Daarnaast is er ook de nieuwe kosteloze “Video & Tools Bibliotheek" met video tips, self assessments, tijdbesparende tools en opnames van webinars.
Je kan hier jouw gratis exemplaar downloaden!
Overigens gaat deze actie ook nog eens samen met een nobel streven. Jan en Bert zamelen namelijk 1 miljoen dollar in voor het goede doel. Kijk op hun website voor meer details.
Persoonlijk vond ik het een erg interessant boek. Ik ben benieuwd of jij dat ook vindt. Doe er je voordeel mee!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. @rene 😉 maar je hoeft niet je eigen email adres in te vullen als je niet wilt. kunt rustig onzin schrijven, daarna krijg je de download link
  mvg.

  1. Beetje jammer dat je dergelijke reacties schrijft, al zal iedereen deze "tip" heus wel kennen.
   Misschien moet je ook eens lezen waarom zij dit weggeven en wat het doel erachter is.
   Voor wat hoort wat ;-).

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top