Begin een webwinkel pakket is weer beschikbaar

Webwinkel beginnen?Na 2 maanden is mijn pakket “Begin een succesvolle webwinkel" eindelijk weer beschikbaar. Het heeft dus allemaal wat langer geduurd dan ik had gehoopt. Eén ding heb ik geleerd, het laten drukken van boeken is niet zo eenvoudig"¦

De afgelopen twee maanden ben ik ongeveer 15x bij de drukker geweest. Ik ben namelijk vrij perfectionistisch. De boeken die ik verkoop moeten er goed uitzien, punt.

Dit weekend had ik er genoeg van. Het duurde me allemaal veel te lang. Daarom heb ik het besluit genomen om het webwinkelpakket, bestaande uit het boek “Begin een succesvolle webwinkel", twee bonusboeken over zoekmachine marketing, de instructievideo's en toegang tot een speciaal ledenforum, voortaan in digitale vorm ga uitgeven.

Dit heeft namelijk meerdere voordelen. Klanten kunnen 24 uur per dag bestellen en direct het pakket downloaden én betalen minder omdat er geen verzendkosten en drukkosten zijn. Voor mij is het ook een stuk eenvoudiger. Niks meer opsturen en geen zorgen maken over boeken die niet goed gedrukt zijn.

Vandaar dat mijn pakket alleen nog in digitale vorm te bestellen is"¦ Interesse? Dit e-book wordt helaas niet meer verkocht.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. @Karel, klopt 🙂 Wat Maarten zei, was niets nieuws onder de zon. Ik heb het nooit op dergelijke pagina's, maar het zal wel goed werken, denk ik. Het wordt 'luidruchtig' voorgesteld.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top