AdWords Voucher

16 oktober, 2008

Adwords voucherOm bedrijven te stimuleren deelt Google de Adwords voucher uit. Deze vouchers kunnen dan alleen door nieuwe adverteerders gebruikt worden.

Hoe werken de Adwords vouchers?
Bij het aanmaken van een nieuwe Adwords account kan er een promotiecode worden opgegeven. Deze code staat op de Adwords voucher. Er zijn verschillende vouchers “op de markt". De meest bekend zijn de 50 euro en 80 euro Adwords voucher.

Wanneer de account dan is aangemaakt krijgt de adverteerder automatisch het krediet (afhankelijk van de Adwords voucher) op de account. Er moet dan echter nog wel een minimum betaling van 10 euro worden gedaan om de Adwords account te activeren. Er moet namelijk 5 euro worden betaald om de account te activeren en de minimum storting is 10 euro"¦

Hoe kom ik aan de gratis Adwords Voucher?
De Adwords vouchers worden door Google zelf verspreid via vakbladen en dergelijke. Verder krijgen Adwords bedrijven, waaronder Yargon, van Google zogenaamde promotiekredieten. Deze Adwords voucher kunnen zij dan aan klanten geven.

Adwords voucher ontvangen?
Ben je een nieuwe adverteerder en word je klant bij ons dan krijg je een Adwords voucher ter waarde van 80,- euro. Klik hier om contact met ons op te nemen en de voucher aan te vragen.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Terug naar top