vZine, top of flop?

15 februari, 2007

vZineVandaag ben ik benaderd door vZine. Zij vroegen mij of dat ik geïnteresseerd was in een pilot met een nieuwe dienst. Podcasts via de mobiele telefoon..

De bedoeling van dit concept is dat je een abonnement kunt nemen op de dienst en je dan dagelijks of wekelijks podcasts naar keuze in je voicemailbox kunt krijgen.

Tot 28 februari is deze dienst gratis. Tenminste voor degene die de podcast uitzend (ik dus). Eerst dacht ik dat het wel een leuk idee was. Toen ik echter iemand aan de telefoon had en zij mij vertelde dat degene die de podcast wil beluisteren wel de voicemailkosten moet betalen (jullie dus).

Vanaf dat moment ben ik afgehaakt. Waarom zouden jullie gaan betalen voor een podcast (die je dan ook nog eens over de gsm moet beluisteren) terwijl je hem gratis kunt downloaden?

Daar komt ook nog eens bij dat een abonnement ook nog eens geld gaat kosten wat het toch wel erg onaantrekkelijk maakt.

Vandaar de titel van deze post, top of flop? Naar mijn mening is dit iets teveel van het "goede". Leuk dat de techniek er is maar is het wel nodig??

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. We (enkele podcasters van techpodcasts.com) werden enkele maanden geleden ook gecontacteerd om podcasts via de telefoon te laten verdelen. Enkelen hebben zich ingetekend (o.a. ik) om het geheel te testen. Helaas (te verwachten) ondersteunen ze nog geen omzetting van 'enhanced podcasts' naar standaard mp3's.

    de service is http://www.wile.biz en ze hebben een reeks gratis aanbiedingen ook.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *