Vorige week kwam Google weer met veel nieuws

En wederom veel nieuws rondom Google vorige week. Zoals wel vaker en vooral de laatste periode domineerde deze advertentie grootheid het ‘Search nieuws'. Ze kwam weer met veel nieuwe producten en diensten.

Wil je bijvoorbeeld weten wat mensen te zeggen hebben over ‘Google Chrome' of weten of het nog erger kan worden voor Tiger Woods? Met ‘Google real-time search' kun je precies uitzoeken hoe de zaken er nu voor staan. Je kunt gebruik maken van ‘Latest results' en ‘Latest' en daarmee krijg je een volle pagina met de laatste blogs, het laatste nieuws en alle updates. Dan is er nog de ‘Update' functie waar je alle content van de nieuwe ‘partners' van Google kunt zien, als Facebook, MySpace, Twitter, FriendFeed en Jaiku. Bekijk hier de video voor meer informatie over Real-time Search en lees meer over de ontwikkelingen in Google Search: http://googleblog.blogspot.com/search/label/This%20Week%20in%20Search

Ad-policies "“ Een terugblik op 2009

Veiligheid: Google zegt er altijd voor te staan dat het top prioriteit is dat zoekresultaten relevant, bruikbaar en veilig zijn. Zo kwamen ze afgelopen week met een gevecht tegen fraude op Google: http://googleblog.blogspot.com/2009/12/fighting-fraud-online-taking-google.html.

Advertenties laten werken: Om te zorgen dat je direct tot de zoekresultaten komt waar je moet zijn heeft Google ‘Link Policies'. Zo hebben ze bijvoorbeeld een update gedaan ‘ Display URL policy', die advertisers helpt met het organiseren van URL's in hun AdWords Campagnes.

Lees meer over de Link Policies en de Update! Lees meer over de Ad Policies, geschikte advertenties en legale advertenties.

En dan nog de highlights van Google Apps

Google Docs is verbetert: Sinds dinsdag biedt Google Docs gepersonaliseerde zoekresultaten, gesorteerd op relevantie. Zoeken in Google Docs wordt nu ook ondersteund door ‘stemming' en synoniemen, waardoor zelfs als je niet heel precies bent, je toch kunt vinden wat je zoekt.

En verder is Picasa Web Albums is verbonden met Eye-Fi, Google Groups kwam met Google Groups voor bedrijven en scholen en verbeteringen voor Blackberry ter ondersteuning van bedrijven en scholen. Lees er alles over!

En laten we al het nieuws rondom de Google Telefoon niet vergeten

Al met al weer een hoop nieuws van deze grootmacht!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Klopt, google is druk bezig met het verbeteren van zijn producten.

    Al moet ik eerlijk zeggen dat ik sommige dingen wel een beetje onnodig vind.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top