Paypal Deals:Verkoopkanaal voor webwinkel

Paypal Deals

Webwinkeliers die een rekening bij Paypal hebben lopen krijgen binnenkort een extra verkoopkanaal. Laatstgenoemde komt namelijk met Paypal Deals. Dit nieuwe concept is een mix van vergelijkingssites en web 2.0 (gebruikers hebben controle).

Op Paypal Deals kunnen webwinkeliers speciale "deals" onder de aandacht brengen van een groot aantal online shoppers. Voor consumenten is Paypal Deals een leuke, interactieve en voordelige bestemming op internet zegt Robbert de Haan, marketing director Benelux Paypal, in een interview op Sync.

Verder wordt in het interview duidelijk dat Paypal er van alles aan zal doen om verkeer naar Paypal-Deals.nl te krijgen. Zo zal ondermeer het bestaande klantenbestand gemaild gaan worden, verwachten ze veel mond-tot-mond reclame en hopen ze dat de webwinkeliers het product gaan promoten.

Paypal Deals interessant?
Het succes van Paypal Deals voor webwinkeliers zal afhankelijk zijn van het aantal bezoekers wat deze koopjes-portal zal aantrekken. Het toevoegen van eigen deals lijkt in ieder geval een fluitje van een cent, getuigt deze demo. Of er kosten aan verbonden zijn is me nog niet helemaal duidelijk geworden maar ik verwacht voorlopig nog niet.

Lees hier het hele interview met Robbert de Haan op Sync. Overigens heeft Erik-Jan van Netters onlangs nog een interessant artikel geschreven over "online marketing voor webwinkels".

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Het idee is natuurlijk super, voor Paypal wel te verstaan.
    Het publiek merkt er nagenoeg niets van, maar de winkelier betaalt commisie aan Paypal.

    Is er ergens een kostenvergelijker voor verkopers?

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top