Internet marketing linktips week 46

Omdat ik vaak interessante websites tegenkom heb ik besloten een nieuwe rubriek in het leven te roepen, de zogenaamde internet marketing linktips. Elke week zal ik een aantal handige links geven naar interessante tools en/of artikelen.

HTML scrambler
Met deze generator kun je je html "versleutelen" ! Het kan in sommige gevallen interessant zijn om je broncode te beschermen. Zo voorkom je illegale kopieën en maak je het de concurrenten een stuk moeilijker om te achterhalen hoe je website werkt. Zorg er wel voor dat je altijd een back-up van de originele code hebt !

Camtasia video's maken
Wie al wat langer op mijn website komt heeft vast wel eens gezien dat ik af en toe ook video's maak. De software die ik hiervoor gebruik is afkomstig van Camtasia. Zeer handige software voor iedereen die ook dergelijke screencasts oftewel schermvideo's wil maken"¦

SEOchat.com
Een website waar ik regelmatig te vinden ben. SEOchat gaat over zoekmachines optimalisatie en internet marketing. Verder vind je er heel veel handige tools!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. De code van HTML is zo gemakkelijk te ontcijferen. Vaak is het gewoon ASCIIcode ofzo. Ik vraag me af of Google het leuk vindt met indexeren ....

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top