Next internet millionaire, eerste online competitive reality show

14 augustus, 2007

Next internet millionaireJe kent ze vast wel, de zogenaamde competitive reality shows zoals “Mijn tent is top", “Herman zoekt chef", “De Gouden Kooi" en “Trumps troonopvolger". Reality shows waar iets mee te verdienen valt... Vanaf donderdag 16 augustus zal er ook een nieuwe reality show te zien zijn: "Next internet millionaire".

Deze reality show is echter anders dan anderen, hij zal namelijk niet op de televisie te zien zijn maar online, via de pc.

De bedenker en producent van deze reality show is Joel Comm. Joel claimt de eerste internet miljonair ter wereld te zijn en kwam op het idee om een reality show te maken over internet marketing. De prijs? 25.000 dollar en een joint venture met Joel Comm.

Tijdens de opnames van The NIM krijgen de 6 vrouwen en 6 mannen, die gekozen zijn uit een 300-tal inzendingen, de kans om te leren van gerespecteerde internet marketeers. Namen als Mark Joyner, Armand Morin en Marlon Sanders hebben een aantal uren per dag besteed aan de deelnemers en ze alles geleerd over branding, online video, e-commerce, copywriting, social netwerk sites en virale marketing.

De uiteindelijke winnaar zal degene zijn die aan het einde van de rit alle opdrachten goed heeft uitgevoerd, elke week valt er namelijk een deelnemer af.

Kijk hieronder naar de trailer van The Next Internet Millionaire:


Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Met 25k prijzengeld ben je nog een heel eind verwijderd van het miljoen 😉 Voor die 25k heeft JoelComm dan wel leuk inzicht in diverse (nieuwe?) ideeen aangeleverd door de (afgevallen) deelnemers.

 2. Joel Comm zal het waarschijnlijk zo aan pakken dat de deelnemers allemaal samen een VEELVOUD van die 25k voor hem verdiend zullen hebben..

  E-books; software,whatever..verkopen online.
  Is verder ook nog eens een goede promotiestunt want dit verhoogt zijn naambekendheid en positioneert hem als dé MARKETING-GURU

 3. inderdaad slim gezien van die vent, awel hij er een pak uit gaat verdienen, zullen de deelnemers er ook veel aan hebben geleert he! zal ook best wel intressant zijn om te volgen dan ...

 4. 27 augustus gaat de eerste Nederlandse online competive reality show van start!
  Namelijk Expeditie Gezond: 8 deelnemers, 8 weken, 8 opdrachten.

  (er staat nu nog een kandidaten wervingspagina, 27 augustus gaat de echte site live!)

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *