Google Adwords geeft inzicht in advertentienetwerk

14 juni, 2007

Google Adwords Gisteren liet Google weten voortaan een nieuw rapport beschikbaar te stellen binnen Adwords. Op dit rapport zie je voortaan meer informatie zoals het domein, de exacte URL, vertoningen, het aantal kliks en de conversie.

Op deze manier heb je nog meer controle over het contextueel adverteren. Het was vaak zo dat adverteren op het advertentienetwerk voor slechte ctr's en conversies zorgden. Vanaf nu kun je dus heel gericht gaan adverteren en weet je precies wat werkt (en wat niet ;-))"¦ 

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Hallo Karel,

  Tot nu toe heb ik die rapport niet kunnen vinden. Volgens mij gaat het hier nog om een beta-versie die nog niet op alle landelijke sites beschikbaar is.

  Trouwens gaf Google altijd aan dat een slechte performance op het advertentie-netwerk geen negatieve gevolgen heeft voor de ctr op het zoeknetwerk.

  Groeten,
  Mario

 2. Hallo Karel,

  vandaag had ik ook het nieuws dat je nu die websites kunt raadplegen waarop je advertenties uit het inhoud-netwerk getoond worden.
  Als ik de helpfunctie wil raadplegen waar ik dat rapport kan zien c.q. genereren, dan krijg ik doodleuk de melding dat het help-onderwerp niet bestaat.

  Weet jij hoe je aan die rapport komt?

  Alvast een prettig weekend!
  Mario

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top