Belangrijke aankondiging van Karel!

14 december, 2017


In de nieuwste video doet Karel een belangrijke aankondiging over de KG Academy. Wil je liever de tekst lezen? Dat kan natuurlijk:

De afgelopen tijd heb ik je al verteld dat we met het online marketing bureau alleen nog maar gaan werken met het KGOM Succesmodel. We gaan alleen nog dit model aanhouden bij het helpen van klanten met hun online marketing. Ook heb ik verteld dat we een nieuwe onderneming zijn gestart op het gebied van werving en selectie.

Aanbod KG Academy wordt uitgebreid

Nu mag ik een nieuwe aankondiging doen: de KG Academy, ons online (en inmiddels ook offline) learning platform, gaat flink worden uitgebreid het komende jaar! Denk daarbij aan nieuwe cursussen en workshops, bovenop de 13 cursussen/workshops die nu al online staan. Als ondernemers hebben we daarnaast de keuze gemaakt om de prijsstelling aan te passen. Nu is het zo dat we all-in toegang aanbieden voor €595 ,- (dus toegang tot alle huidige en toekomstige cursussen), en los betaal je gemiddeld €345,- per cursus. Hoewel dit een fantastische aanbieding is voor onze cursisten, doen we onze cursussen hier ergens mee tekort. Zeker omdat we de komende maanden weer meer cursussen en workshops gaan toevoegen. Ook de perceptie van de kwaliteit van de cursus kan door een te lage prijs onderuit gehaald worden: als je ergens een product koopt dat te laag is van prijs, ga je vaak ook twijfelen over de kwaliteit.
Voor ons erg zonde, want de mensen die onze cursussen volgen zijn vaak heel enthousiast over de kwaliteit van onze cursussen! Ze zeggen vaak dat ze er veel aan waarde uithalen, meer dan wat ze hebben geïnvesteerd. In de vorm van hogere posities in Google bijvoorbeeld, of hogere conversies. En dat moet voor ons ook altijd het doel zijn en blijven: dat je onderaan de streep meer overhoudt.

Profiteer nog twee weken!

We gaan ons daarom weer richten op de individuele cursussen. Omdat het niet helemaal fair is voor de mensen die op dit moment nog twijfelen, gaan we de pricing vanaf 1 januari 2018 bijstellen. Je betaalt voor all-in toegang tot alle cursussen (ook de cursussen die er nog bijkomen) dan niet meer €595,- maar €1295,-. Je hebt dus nog twee weken om van deze kans te profiteren! Twijfel dus niet te lang 😉 
Bekijk hier het aanbod!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *