KGOM nieuwe online marketing partner De Netwerkvloer

13 september, 2018

Netwerken kun je online doen, maar offline zijn er ook leuke én effectieve mogelijkheden. En hoe vruchtbaar netwerken kan zijn, blijkt wel uit het feit dat wij naar aanleiding van ons bezoek aan De Netwerkvloer, werden benaderd om een partnerschap aan te gaan om De Netwerkvloer online te laten groeien.

Meeting people, making business

Van ontmoeting naar succes. Van nieuwe contacten naar nieuwe klanten. Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Honderden ondernemers sloten zich al aan bij De Netwerkvloer. Actieve en succesvolle netwerkers uit het hele land en uit je eigen regio. Gestart vanuit Zwolle met ondernemersbeurzen in het oosten en noorden van Nederland. Maar De Netwerkvloer blijft uitbreiden.

Uiteraard kun je je profileren als exposant en nieuwe contacten opdoen. Natuurlijk kun je ook op één van de bijeenkomsten als bezoeker van de sfeer proeven en zien welke mogelijkheden het voor jou biedt. Ga naar de website van De Netwerkvloer voor de komende netwerkbeurzen.

Ook samen met KGOM online groeien?

Om deze missie te laten slagen hebben we het KGOM Succesmodel ontwikkeld. Met deze beproefde werkwijze helpen wij unieke ondernemers en hun bedrijf met een duidelijk onderscheidend vermogen, binnen 6 maanden naar een positieve ROI.

Onze werkwijze bestaat o.a. uit een intake, een grondige check van je online marketingkanalen en een uitgebreide website review. Vervolgens plannen we een Audit waarbij in een persoonlijk gesprek doelstellingen worden bepaald, de customer journey helder wordt gemaakt en budgetten worden besproken. Daarna volgt er een strategisch plan van aanpak om de execute-fase tot een succes te maken.

Wat vinden klanten?

In de onderstaande video legt Moniek van Footlogics uit waarom ze in zee is gegaan met KGOM en hoe ze de audit- en planfase heeft ervaren:

Over KGOM

KGOM is officieel partner van Google. Wij voldoen aan diverse strenge kwaliteitseisen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes. Daarnaast heeft Google ons een extra badge gegeven: die van Premier Partner.

Wij zijn allemaal officieel 'Google Ads, Microsoft Bing Ads en Google Analytics qualified' en hebben allen een achtergrond in de marketing, waardoor wij jouw business model en online marketing doelstellingen kunnen vertalen naar een succesvolle online campagne.

Met dit team van online marketing specialisten op het gebied van SEO, social media, SEA, marketing automation en copywriting, worden tevens de online marketing cursussen van onze Academy ontwikkeld.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *