Waarde van een website bepalen? Bekijk nu onze tips!

12 oktober, 2017


Wanneer je de waarde van een website moet bepalen, omdat je bijvoorbeeld in een overnameproces zit, kun je rekening houden met een aantal zaken. In deze video geef ik je een aantal tips: waar moet je op letten bij het bepalen van de waarde?

Ben jij een showroom- of winkeleigenaar?

Speciaal voor jou heb ik een e-book geschreven met online marketing tips om meer klanten naar jouw showroom of winkel te krijgen. Deze bied ik je gratis als download aan!

Karel Geenen is de medeoprichter van KGOM. Sinds 2001 is Karel actief binnen de online marketing. In de eerste jaren als webwinkeleigenaar. Daarna is Karel zijn kennis gaan inzetten om andere bedrijven verder te helpen op online marketing gebied.

Inmiddels bestaat er naast KGOM, een online marketing agency en academy, ook A Digital You waarmee de werving en selectie van online marketeers wordt verzorgd.

Contact: LinkedIn | Twitter | Tel. 085 208 21 00 | E-mail

  1. Waarom plaats je het alleen in een video, en werk je de tekst niet ook uit als blog/nieuwsartikel? Want een filmpje van 7 minuten is vrij lang en lastiger te scannen.
    Nu neem ik echt even de tijd, stijgen mijn verwachtingen, en eigenlijk ben ik dan wat teleurgesteld. Volgens mij is het wat de gek ervoor geeft, en dat is niet alleen afhankelijk van de traffic of links. Dat is wel heel erg gedacht vanuit een marketeer.
    Vrij simpel gezegd is het: waarom heb je de site (zit er emotie/wens rond het bezit), hoeveel tijd kost deze en wat verdien je ermee? Waarom wil iemand het, hoe makkelijk maakt hij het na, en wat verdient hij ermee?
    Ik hoor hier niets over terug. In jouw geval zal jij meer over hebben voor een site over ‘SEO voor gevorderden’ dan een site over ‘SEO voor beginners’, ook als die eerste site minder traffic en links heeft. Simpelweg omdat de doelgroep van de eerste beter bij je aansluit, relatief gemakkelijker geld uitgeeft en ook lastiger is om na te maken.
    Ik vind trouwens dat je wel heel erg vaak in de video ‘waarde van een website’ terug laat komen. Is keyword density in video’s soms een nieuwe SEO-factor aan het worden? 😉

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *