Vacaturebank internet marketing opnieuw geopend (in bèta)

12 februari, 2010

Een aantal maanden geleden hebben we een nieuwe dienst gelanceerd op Karelgeenen.nl, namelijk vacatures. Direct na de start bleek dat het systeem zijn beperkingen had. Zo was het bijvoorbeeld niet mogelijk om cv's te uploaden.
Vanaf vandaag is ons nieuwe systeem in bèta gegaan (99% bug vrij). Om het aantal vacatures te stimuleren (kip / ei verhaal 🙂 ) hebben we besloten dat bedrijven de eerste twee vacatures GRATIS mogen plaatsen. Uiteraard hopen we op jullie feedback zodat we deze dienst zo snel, en goed, mogelijk van de grond kunnen tillen!
Bekijk hier onze nieuwe Internet Marketing Vacaturebank!

Voor welke bedrijven?

De internet marketing vacaturebank is er voor alle bedrijven die werknemers zoeken binnen de internet marketing en digitale media branche. We weten ondertussen allemaal wel dat gekwalificeerd internet marketing personeel nog vrij schaars is. Een groot deel van deze gekwalificeerde mensen bezoeken vaak deze blog, dus een vacaturebank is een logische keuze.

Kosten

Zoals eerder aangegeven zijn de eerste twee vacatures gratis! Daarna betalen bedrijven slechts 179,- euro per geplaatste vacatures. In de toekomst wordt het ook mogelijk om zogenaamde cv rechten te kopen, zodat je rechtstreeks in onze cv-databank kunt zoeken.
Plaats dus nu twee gratis vacatures op de grootste internet marketing weblog van Nederland en zorg dat je vacature gezien wordt!
Klik hier om direct naar de inschrijfpagina voor bedrijven te gaan!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Beste Karel,
  Deze vacaturebank dreigt een mislukking te worden.
  Te weinig vacatures op het eerste zicht en totaal niet Belg-vriendelijk!
  Opleidingsniveau zou niet verplicht mogen zijn en voor Belgen ook verstaanbaar moeten zijn... Belgen weten echt niet wat al die afkortingen willen zeggen en wat ze inhouden.
  Verder moeten ze wat mij betreft SEO kennen en geen diploma hebben...
  Desondanks veel succes, heb zelf al een advertentie toegevoegd (Company Manager).
  Ben benieuwd naar de reacties.
  Mvg,
  K.Rens
  http://www.onlinegamemanager.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *