KGOM matcht twee keer tijdens Beursvloer Apeldoorn

12 april, 2018

 

Ondernemers met vraag en aanbod bij elkaar brengen, zodat kennis en diensten kunnen worden overgedragen en uitgewisseld: dat is het doel van Beursvloer Apeldoorn. Ieder jaar vindt dit evenement plaats in het Apeldoornse theater Orpheus, en wordt er gekeken of er matches zijn tussen de verschillende deelnemers. Uit deze matches ontstaan dan deals waarbij geen geld aan te pas komt, maar die er helemaal op zijn gericht om de ander te helpen. Net als vorig jaar deed KGOM weer mee, om nu maar liefst twee matches te maken!
Op woensdag 28 maart werd KGOM gematcht met De Wereldwinkel in Apeldoorn, en De Klup. Deze laatste is een organisatie die zich inzet om mensen met een beperking voldoende vrijetijdsmogelijkheden te bieden. Vorig jaar, toen KGOM deelnam aan Beursvloer Deventer, ontstond er één match met KGOM: Het Therapiepaardje.
De Wereldwinkel en De Klup krijgen toegang tot de KGOM Academy, zodat ze alle cursussen kunnen volgen die nu online staan. Uiteraard draait Beursvloer Apeldoorn om vraag en aanbod, en is er ook sprake van mooie tegenprestaties: De Klup schenkt KGOM een uniek schilderij van kunstenaar Dolf (zie foto), en De Wereldwinkel verzorgt binnenkort een smakelijk kopje koffie en een gebakje bij ons op kantoor.
 
 

Ton ontvangt schilderij kunstenaar Dolf
Ton Terink (rechts) van KGOM ontvangt schilderij van kunstenaar Dolf

 

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *