Wil jij een kermisexploitant zijn? Het levert je veel bezoekers op!

11 mei, 2007

Zesde online marketing blogkermisHet is weer zover! Na maanden van overleg, beraadslagen en lobbyen is er besloten om de zesde online marketing blogkermis te organiseren. En tot mijn grote vreugde wordt deze ditmaal op mijn weblog gehouden! De datum is 4 juni. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over wat een blogkermis precies is en klik hier waarom je mee zou moeten doen.

Je kunt je artikel aanmelden tot vrijdag 1 juni. Meedoen is heel simpel. Je stuurt de URL van je artikel naar onlinemarketingblogkermis@gmail.com met een kleine omschrijving van het artikel. Dit mag een reeds bestaand artikel zijn maar het is mooier wanneer je natuurlijk een artikel schrijft speciaal voor de kermis. Het is de bedoeling dat je de blogkermis op je eigen website aankondigt zodat er straks zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van dit digitale evenement!

Heb je dus een weblog en schrijf je over online marketing meld je artikel dan aan! Het voordeel van een blogkermis is dat er veel nieuwe bezoekers naar je weblog zullen komen en je er vaak een hoop vaste lezers bij krijgt!

Ik heb overigens ook nog een heel leuk idee voor deze blogkermis wat ik op de dag van de kermis bekend zal maken!

Dus klim in je keyboard en schrijf een mooi artikel voor de blogkermis. Ik hoop dat we er deze keer weer een groot succes van kunnen maken en ik ben benieuwd naar jullie inzendingen (onlinemarketingblogkermis@gmail.com).

PS: Het zou misschien ook leuk zijn om bijvoorbeeld eens wat video's toe te voegen aan de blogkermis.

Dit zijn de weblogs die al eens eerder aan een blogkermis hebben meegedaan (en waarvan ik hoop dat ze ook deze keer weer een bijdrage zullen leveren):

Naar Voren
C2B-marketing
Hardcopy
Usabilityweb
van Dirkie
Oberon Medialab
Netlash
Enthousiasmeren
Marketing Facts
BrickmeetsByte
Uzy
WebDrain
Communicatiewereld
8A
Winkwaves
In10
Frank-ly
Kletskous
Usarchy
Wouter van de Berg
BlueAce
Molblog
Vue Royale
Fredscapes

Ik hoop uiteraard dat er nog heel wat meer bloggers hun artikelen insturen!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. dus als ik het goed begrijp is er niet echt een thema waar over geschreven moet worden. (buiten het feit dat het over online marketing moet gaan.)

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *