Van lay-out naar design voor een responsive Karelgeenen.nl

10 april, 2013

Een tijdje geleden heb ik jullie tussen twee verschillende lay-outs laten kiezen voor de nieuwe responsive website van Karelgeenen.nl. Jullie voorkeuren tussen de lay-outs gingen redelijk gelijk op, waardoor er niet echt een duidelijke winnaar was. Aan de hand van jullie feedback is er een nieuwe lay-out uitgerold waarbij de beste elementen uit beide lay-outs zijn gecombineerd. Vanuit die nieuwe lay-out is er gewerkt aan het nieuwe design.
Vanaf vandaag kan ik jullie melden dat het ontwerp staat en goed is gekeurd. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de responsive website. Hierbij willen wij van Karelgeenen.nl met trots het nieuwe design onthullen die mede dankzij jullie mogelijk is gemaakt!
Bekijk hieronder de nieuwe ontwerpen voor desktop, tablet en mobiel.

Desktop

desktop

 

Tablet

tablet
 

Mobiel

phone-def

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Mooi ontwerp, strak! Ziet er allemaal heel duidelijk en gebruiksvriendelijk uit.
    Ik vind zelf alleen dat de tablet-variant wel wat meer aandacht verdient. Die ziet er een beetje uit alsof het allemaal maar onder elkaar is gezet. Misschien de categorieën in twee kolommen? Het videocursus-blok ziet er ook een beetje raar uit. Verder
    Ik kijk uit naar de nieuwe, responsive versie van de site!

  2. Inderdaad een mooi design, daar twijfel ik niet aan. Wat ik me wel afvraag is of de conversie ook daadwerkelijk omhoog is gegaan? Heb laatst een klant gehad die een foei lelijke niet-responsive website had maar die converteerde erg goed!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *