eBay start met social platform Neighborhoods

Ebay start social platformeBay wil een community bouwen rond de veilingsite en komt met eBay Neighborhoods. Wat zijn dat, Neighborhoods?

Het is eigenlijk niks meer als een digitale plek waar gelijkgestemde samen kunnen komen. Fans van bijvoorbeeld een artiest, product of een voetbalteam kunnen een Neighborhoods aanvragen.

De Neighborhood zelf bestaat uit een forum. Verder kunnen er afbeeldingen geüpload worden waarop gestemd kan worden. Uiteraard staan er ook de verschillende veilingen gerelateerd aan het onderwerp van de Neighborhoods.

Een leuk idee van eBay en ik verwacht dat het wel goed zal lopen. Toch denk ik dat Myspace en Hyves geen schrik hoeven te hebben"¦

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Slim om thema's te gebruiken om veilingen te ontsluiten. Ik denk dat je hiermee makkelijker bezoekers aan je bindt dan met een simpele universele categorie-indeling. Maar het voornaamste doel is natuurlijk gekoppeld aan de bestaande functies van eBay en het gaat inderdaad geen vervanger worden van de meer algemene social networks.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top