ADV | Hét congres over zakelijk succes met Facebook, WhatsApp en Instagram

10 mei, 2017

congres facebook marketing
Wil jij Facebook, WhatsApp en Instagram nóg succesvoller gaan inzetten voor jouw organisatie? Kom dan naar de vijfde editie van het Congres Facebook Marketing op donderdag 8 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Ook dit jaar worden de nieuwste trends gedeeld op het gebied van commerce, service en branding met Facebook, WhatsApp en Instagram. Door middel van vier keynotes, vijftien verschillende workshops en meer dan twintig verschillende sprekers uit binnen- en buitenland over o.a. social advertising, webcare, social video, contentmarketing, VR en chatbots. 

De sprekers

De vier keynotesprekers zijn bekend: Maurits Kaptein is auteur van het boek “Digitale Verleiding: hoe beïnvloedingsprofielen de online marketing op z’n kop zetten". Op basis van jarenlang onderzoek vertelt Maurits hoe je verleidingsstrategieën online inzet, maar vertelt hij ook over privacy, big data en menselijk gedrag.
De bevlogen en gepassioneerde Igor Beuker werkt niet voor niets voor merken als Nike, Starbucks en L’Oréal. Als geen andere signaleert en vertaalt hij marketing trends en zijn kennis en ideeën deelt hij dit jaar voor het eerst op het Congres Facebook Marketing.
Trendwatcher Jarno Duursma vertelt alles over de opkomst van chatbots en de zakelijke mogelijkheden daarvan in zijn presentatie.
Tot slot vertelt Michiel de Gooijer het geheim van zijn succesvolle social video startup BrightVibes, die maandelijks tientallen miljoenen mensen bereikt en meer dan 200 miljoen videoviews genereert.

Impressie Congres Facebook Marketing 2016
De rest van het programma wordt de komende weken definitief ingevuld. maar in de vijftien verschillende ‘breakout’ rondes zijn er sowieso sessies over Facebook & Instagram advertising, webcare, social video, contentmarketing, VR en chatbots.
Kortom: wil je meer zakelijk resultaat uit Facebook, Instagram en WhatsApp? Wil je leren van de beste merken en experts? Meld je dan nu aan! Je krijgt een aantrekkelijke groepskorting als je met één of meerdere collega’s komt.
 

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *