Nieuwe Adwords video training online!

9 maart, 2008

Eindelijk"¦ Na een aantal maanden van ontwikkeling is mijn nieuwe product, de Adwords video's, eindelijk klaar. Vooral de laatste week was het hard werken en heb ik geen tijd gehad om te bloggen"¦

Maar zoals gezegd is het nu dan zo ver. Speciaal voor mijn bloglezers, nieuwsbrieflezers en klanten heb ik besloten een introductie tarief te hanteren (40% korting!).

Voor meer informatie over mijn nieuwe product kun je terecht op www.adwordsvideo.nl.

Dan rest mij alleen nog te beloven dat ik deze week weer volop zal gaan bloggen!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Wel een goed idee voor de minder bekenden met Adwords, maar ik denk dat de helft wat in de video staat een gemiddelde gebruiker al lang onder de knie heeft.
  Wat ik wel altijd grappig vind, de referenties die erbij staan. Het product is net een dag uit en er staat al een dikke referentie:p

 2. Karel, dit heeft misschien niet iets met je video's te maken, maar meer om de layout van je website. Door de jaren heen heb ik slechte ervaringen met websites die ongeveer of een iets varierend layout hebben als dat van adwordsvideo.nl. Door de jaren heen heeft die slechte ervaring zich omgetoverd tot een automatische associatie van slecht bij mij.Ik weet zelf dat dat niet voor iedereen geldt, nu weet omdat ik je blog bij houd dat het niet om bull shit gaat en dat je een degelijk product levert, maar als ik je blog niet zou hebben gelezen en niet wist wie jij was en ik kwam zo'n website tegen zou ik niet snel tot kopen overgaan. Misschien heb ik alleen dit gevoel, maar wie weet hebben meer mensen dit gevoel, ik ben in ieder geval benieuwd.

 3. @Indert
  Ik begrijp helemaal wat je bedoelt... Vandaar dat ik ook altijd onder mijn eigen naam werk. Mensen die me kennen weten dat ik ze niet wil bedonderen. Dit zou ook erg dom zijn aangezien ik onder mijn eigen naam werk.

 4. Ik vond het al wat stil hier en nu weet ik waarom 😉

  Maar ik ben het wel met Indert eens, de website zelf komt nogal schreeuwerig over en misschien wel een beetje als een soort 'spam' . Dit lijkt een beetje op de SEOBook layout, eigenlijk exact hetzelfde (vast geen toeval;)).

  Is dit echt de beste manier om je product aan te prijzen? Als usability analist kijk ik gauw al heel anders naar zo'n site en zou een mooie nette productpresentatie veel beter bij jou en je product passen. Maar ik neem aan dat je goede redenen hebt voor zo'n site? (en daar ben ik dan ook erg benieuwd naar)

 5. @Karel

  Das is mooi, we hebben een campagne lopen op het moment, maar wil het naar een hoger niveau brengen. (het liefst gisteren) Neem als je wilt even contact met me op, mail is laurens at virtualsport.nl

  Thnx,

 6. Hey karel,

  Wat ik me afvraag is waarom je geen launch doet voor een dergelijk product of waarom je geen video gebruikt om je product aan de man te brengen ..

  Of heb ik dat gemist 😮

  Dave

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *