Google onthult E-Commerce Solution Search

9 november, 2009

Wat is nou een beter moment om deze tool te lanceren dan nu? Net voordat het winkelseizoen en de vakanties eraan komen. Je kunt het beschouwen als een Custum Search Engine voor de e-commerce websites. Google heeft hiermee het doel om het zoeken naar producten makkelijker en leuker te maken. Hier in het kort de kenmerken van Google Commerce Search:

Met een zelfde bliksemsnelheid als de gewoon Google Search kan de consument in een handomdraai de juiste producten vinden, een functionaliteit ter verfijning van de groeperingen op basis van overeenkomende objecten, marketeers en e-commerce site beheerders kunnen zelf regelen hoe producten worden weergegeven zonder extra administratie kosten voor implementatie en onderhoud, aangepaste rapportage en statistische analyse via het geïntegreerde Google Analytics.

En tenslotte het tarievenoverzicht voor Google Commerce Search is afhankelijk van het aantal producten/artikelen uit de gegevens van bedrijven en zoekopdrachten.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Ik heb vorige week de video van Google hierover gezien en dacht: 'dat moet ik hebben voor onze webwinkel', want zo'n zoekfunctionaliteit ontbreekt nog op onze site.
    Toen zag ik de prijs (vanaf 50.000 dollar) en dacht: 'voor dat bedrag heb ik ook Magento geinstalleerd en geconfigureerd' (en heb ik nog veel geld over ook) en daar zitten de meeste functies hiervan al in.....

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *