Google experimenteert met Mobile Search

8 december, 2009

Naast de realtime search is Google ook bezig met een ambitieuzer en waarschijnlijk zeer bruikbare functie voor deze tijd, Mobile Search Service. Met de nieuwe functies kun je zoeken op mobiele spraak, locatie kaarten en visuele beelden.

De extra Google sensorische inspanningen als deze staan nog in de kinderschoenen. Op dit moment herkent Goggles bijvoorbeeld slechts bepaalde beelden, in bepaalde categorieën. Er is dus nog veel te doen op dit gebied.

Al deze mobiele aankondigingen, van Voice Search tot Google Goggles zijn wat mij betreft pas de eerste indicaties van wat mogelijk is met sensor rijke apparaten. Op dit moment zijn er op dat gebied nog wel meer vragen dan antwoorden, maar er begint duidelijk iets te veranderen.

Kijk voor meer over Mobile Search Voice, Location en Visual Images op:

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Wel handig met al die verbeterde mobiele telefoons met internet. Ik gebruik zelf de HTC Touch Pro2 en dat werkt erg lekker met internet. Ik merk wel dat vaak een aparte mobiele versie wordt getoond op momenten dat het eigenlijk geen eens nodig is. Ik zie dan liever de totale opgemaakte versie dan de tekstversie.

    Ik ben benieuwd naar wat er nog meer komt!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *