Website tools

7 januari, 2007

Website toolsOp deze website zijn nu ook een aantal tools toegevoegd. Vaak krijg ik de vraag of lees ik op fora waar men gratis tools kan vinden voor bijvoorbeeld zoekwoord onderzoek en wepagina onderzoek. Naar aanleiding van deze vraag heb ik een aparte pagina op deze website gemaakt waar ik regelmatig tools en scripts zal toevoegen.

Hier vind je de Tools: http://www.karelgeenen.nl/tools/ 

Op dit moment staan er een drietal tools:

Google suggestie tool
Via deze tool geeft Google suggesties voor het ingegeven zoekwoord. Hiervoor maakt Google gebruik van de nieuwe Google Suggest code.

Keyword Density tool
Met deze tool kun je de zoekwoord dichtheid (keyword density) van een webpagina bekijken. De density is het percentage dat een woord of meerdere woorden voorkomt ten opzichte van de rest van de pagina.

Spider Simulator
Deze tool bootst een zoekmachinerobot na. Zo kun je zien wat de zoekmachines ook zien wanneer ze je pagina bezoeken. Deze tool geeft de Metatags, de grootte van de pagina, de uitgaande links en de body tekst die dat de zoekmachines ziet.

Je vind de pagina in het rechter navigatiemenu en in het navigatiemenu bovenaan deze website onder de naam tools. De komende tijd zal ik hier regelmatig tools aan toevoegen. Veel plezier!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *