Zakelijk adverteren op Marktplaats? Doen!

6 november, 2008

Admarkt MarktplaatsEen hele poos geleden schreef ik hier al als één van de eersten over zakelijk adverteren op Marktplaats. Deze dienst heet Admarkt. Na veel testen ben ik tot de conclusie gekomen dat zakelijk adverteren op Marktplaats bijzonder effectief kan zijn.

Mijn bedrijf, Yargon, biedt deze dienst vanaf nu ook aan voor onze klanten. Voor meer informatie over deze dienst en over Admarkt kijk je op deze pagina.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. @Michel
  Ik ben nog bezig om een aantal praktijkcases uit te werken.

  @Chris
  Het artikel wat je hebt geschreven is niet helemaal waar. Ten eerste betaal je bij Admarkt veel (en dan bedoel ik echt veel) minder dan bij Adwords per klik. Ten tweede is het zo dat er bij de advertentie ook een rechtstreekse URL komt te staan. Dus in de topadvertentie. Mensen kunnen dus ook gelijk doorklikken naar je website.

  Tenslotte vind ik het wel eerlijk dat je in het artikel aangeeft dat je dit van iemand hebt gehoord die nog geen gebruik maakt van Admarkt. Dat geeft in mijn ogen aan dat het een artikel is gebaseerd op je eigen gevoel, niet op feiten.

 2. @Karel, het artikel is inderdaad van juni dus ik zal het aanpassen. Inmiddels hebben we zelf ook ruime ervaring met admarkt voor onszelf en ook voor onze klanten dus ik was iets te vroeg met het posten van een reactie en zal het even aanpassen 😉

 3. Admarkt is zeker een mooie aanvulling of alternatief voor Adwords. De prijzen zijn indd. veel lager dan bij Adwords. Daarnaast is het percentage verkeer dat Marktplaats oplevert vaak een stuk relevanter dan iemand die zomaar op een advertentie in Google heeft geklikt.

 4. Ga me hier zeker eens in verdiepen, kan me voorstellen dat het verkeer gerichter en misschien van hogere kwaliteit is.

  Op marktplaats zoeken mensen misschien ook met een koop-gerichtere instelling wat de kans op conversie misschien hoger maakt?

 5. De kopers op marktplaats zijn koopjesjagers, als je deze mensen niet tevreden kunt maken op je website/shop zijn ze snel weer vertrokken. Met andere woorden, heb je goedkope producten/diensten, ben je prijsvechter dan kan admarkt zeker wel leuk zijn. Anders is het een beetje weggegooid is mijn mening. (En zijn ook mijn resultaten)

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top