ADV | Kom met korting naar de Nederlandse Google Analytics User Conference op 17&18 juni!

6 juni, 2014

220 x 148 GAUC logo #2
Op dinsdag 17 en woensdag 18 juni wordt de zevende editie van de officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart (Amsterdam). Dit wordt, in sasmenwerking met Google, georganiseerd door de Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP's).
In tegenstelling tot voorgaande jaren is dit het enige Nederlandse GA gebruikerscongres in 2014 en zal er geen editie zijn in het najaar.

Uiteraard ook dit jaar met een leerzaam en interessant programma, verspreid over twee dagen, een Training Day (dinsdag 17 juni) en een Conference Day (woensdag 18 juni).

Training Day 17 juni

De Training Day is voor mensen die ‘hands-on' praktijkkennis op willen doen. De workshops worden gegeven door ervaren medewerkers van de GACP's en zijn geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing & communicatie professionals, site bouwers en bureaus. Er zijn 3 rondes de keuze uit maar liefst 11 verschillende workshops, onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

Conference Day 18 juni

De Conference Day gaat meer de diepte in. Er zullen 3 keynote sprekers van Google aanwezig zijn en je kunt in 3 rondes kiezen uit maar liefst 24 Master Classes die worden gegeven door GACP's.
Deze dag is uitermate geschikt voor (online) Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en MKB-ers. Ook op de conference day is het mogelijk om te kiezen voor masterclasses op de niveaus Beginner, Intermediate of Advanced.

€150,- korting voor lezers van Karelgeenen.nl!

Schrijf je nu in voor deze editie van de Google Analytics User Conference! Lezers van Karelgeenen.nl ontvangen €150,- korting en kunnen met de kortingscode 14KG150 voor slechts €440 per persoon naar de Training Day of voor €340 per persoon voor de Conference Day.
De korting geldt ook voor beide dagen: je betaalt dan slechts €780 per persoon.
Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kan via www.gauc.nl

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top