Vrijdag de 13: Google blogs voor webmasters

4 maart, 2011

Google levert producten en diensten die van invloed zijn voor webmasters. Meestal helpen deze producten het bedrijf beter, sneller en winstgevender te maken. Werknemers van Google bloggen ook regelmatig over deze producten en diensten en delen daarin waardevolle tips en tricks.
We geven hier een opsomming van enkele interessante blogs:

13 interessante Google blogs

 1. De officiële Google Blog: Hier vind je het laatste nieuws van insiders over de nieuwste producten en technologieën.
 2. Mac-weblog: Een must-read blog voor Mac gebruikers die graag met producten van Google werken.
 3. Small Business Blog: Een blog gericht op kleinere tot middelgrote bedrijven met de nadruk op tools en tips.
 4. Merchant Blog: Deze blog gaat over het Google Merchant Center waar je een product-feed kunt toevoegen om opgenomen te worden in Google Product Search.
 5. Google Checkout Blog: Deze blog is focust zich op de in en outs van Google Checkout met tips en tricks en het laatste nieuws voor bedrijven die van deze dienst gebruik maken.
 6. Docs Blog: Deze blog is voor bedrijven die gebruik maken van de Google Docs cloud voor het maken en opslaan van documenten.
 7. Conversion Room Blog: Deze blog gaat over hoe consumenten winkelen, reageren op advertenties en de interactiviteit met websites. Men spreekt hier ook vaak over statistieken en het laatste nieuws op dit gebied.
 8. Retail Advertising Blog: Dit is een blog waar regelmatig artikelen verschijnen over de laatste trends van het online adverteren, de analyse van een succesvolle ad campagne en tips voor het gebruik van de verschillende advertentie tools die Google ter beschikking stelt.
 9. DoubleClick Advertiser Blog: Hier vind je het laatste nieuws en tips voor iedereen die gebruik maakt van het DoubleClick adverteerders platform.
 10. Analytics Blog: Voor iedereen die nog net iets meer uit zijn Analytics data wilt halen. Dit is wel iets voor de meer geavanceerde gebruiker, maar zeer interessant!
 11. Inside Adwords: Alles over de nieuwste ontwikkelingen van Google Adwords.
 12. Webmaster Central Blog: Hier verschijnt het officiële nieuws van Google over het crawlen en indexeren van websites .
 13. Website Optimizer Blog: Een blog speciaal voor het gebruik van Google's Website Optimizer. Hier vind je tips en strategieën voor het optimaal gebruik van verschillende Google webproducten.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top