Microsoft komt met strak nieuw design MSN-portal

4 november, 2009

Microsoft lanceert morgen een nieuw ontworpen MSN-portaal. De nieuwe MSN.com heeft een eenvoudigere, frissere en strakkere uitstraling. Evenals Yahoo kun je MSN ook koppelen aan de sociale netwerken van Twitter, Facebook en Windows Live.

De live updates verschijnen aan de rechterkant van MSN-startpagina. Door het strakkere en meer gestroomlijnde design van de portal is het voor de gebruiker makkelijker de verschillende diensten en informatie te vinden.

Het hoogtepunt van de vernieuwde website is de prominente integratie van Bing zoeken. Bing is compleet geïntegreerd in alle onderdelen van de portal. Microsoft hoopt hiermee op meer gebruikers dan de 400 miljoen per maand nu. Het nieuwe ontwerp zal begin 2010 worden verspreid onder Amerikaanse gebruikers. Maar je kunt nu al een voorbeeld bekijken. Het nieuwe design van Microsoft MSN ziet er stoer uit en is absoluut een enorme verbetering.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Ik ben zeker geen Bing gebruiker, zal het ook nooit gebruiken ook. De mensen die het gebruiken, doen dat waarschijnlijk omdat deze via bepaalde proggies (msn messenger ) zijn mee geinstalleerd. Natuurlijk zijn er ook een select aantal mensen die het gewoon willen uitproberen.

  2. Ik zou Bing niet onmiddellijk afschrijven. De Nederlandse versie is inderdaad niet speciaal goed, maar naar verluidt is de Amerikaanse versie stukken beter.

    Wat concurrentie is nooit slecht!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *