Intensieve internet marketing cursus

4 februari, 2009

We lopen al een aantal maanden met het idee om een intensieve internet marketing cursus te geven. We krijgen namelijk dagelijks best veel vragen met betrekking tot internet marketing en mensen die er meer van willen weten.

Daarom stel ik jullie, onze gewaardeerde lezers, hierbij de vraag of dat je interesse zou hebben in een dergelijke internet marketing cursus. Het doel is om binnen een korte tijd ondernemers intensief te trainen. De bedoeling is dat alle facetten aan bod komen. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, email marketing, zoekmachine adverteren, webstatistieken enz.

Wat voor internet marketing training gaat dit zijn?

De bedoeling is dat deze training geheel online gegeven zal worden. Dit heeft verschillende voordelen. Zo zal er niemand hoeven te reizen, we zijn dus niet locatiegebonden. Verder kunnen we met slimme software de deelnemers live mee laten kijken naar bijvoorbeeld een powerpoint, whiteboard of website. Op deze manier kunnen we dus perfect laten zien wat we bedoelen en iedereen ziet hetzelfde. De cursus zal voor een selecte groep worden gehouden om de kwaliteit te waarborgen, er zullen maar 20 plaatsen per cursus beschikbaar zijn!

Welke onderwerpen komen aan bod?

Het doel van de cursus is het intensieve kennis opdoen van de verschillende belangrijke internet marketing gebieden. Enkele zaken die zeker aan bod zullen komen zijn:

 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren (Google Adwords)
 • Conversie optimalisatie (Google Website Optimizer)
 • Email marketing
 • Landingspagina's
 • Webstatistieken (Google Analytics)
 • Zoekwoord onderzoek

De bedoeling is dat deze onderwerpen worden uitgelegd én we laten zien hoe we deze zaken direct toe kunnen passen op ons bedrijf/website.

Het zal dus vooral een praktische cursus worden waarbij we ook een kijkje nemen naar de verschillende websites van de deelnemers. Hieruit zullen dus praktische tips voortkomen speciaal voor jouw onderneming zijn. Uiteraard kunnen anderen hier ook direct iets van leren.

Om het samen te vatten: Het wordt een cursus waarbij we de diepte ingaan bij de verschillende onderwerpen en we je direct tips en advies geven voor jouw website.

Jouw hulp!

Graag willen we jullie betrekken bij de ontwikkeling van de praktische zaken bij deze cursus. Denk hierbij aan zaken als wanneer, hoe lang en wat. Om te voorkomen dat iedereen maar wat gaat typen in de reacties en we het overzicht verliezen heb ik hieronder een aantal polls staan. Wanneer je interesse hebt in een dergelijke cursus zou ik het op prijs stellen wanneer je de onderstaande vragen even beantwoord.

n

{democracy:2}
n

{democracy:3}
n

{democracy:4}
n

{democracy:5}
n

{democracy:6}

Interesse?

Zoals eerder gezegd zullen er maar 20 plaatsen beschikbaar zijn per cursus. Wil je dus ook eindelijk eens weten wat internet marketing precies is en nog belangrijker, hoe het jouw business succesvoller kan maken stuur me dan vrijblijvend een mailtje. Dit kan naar karel@karelgeenen.nl. Zodra de cursus live komt krijgen deze mensen als eerste een mailtje. Oja, vol=vol...

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Hoi,

  Ik heb reeds een deel van een internetmarketing cursus gevolgd in Nederland.

  Ik wil in bepaalde onderdelen mij verder bekwamen.

  vandaar de interesse naar deze online cursus.

  mvg

  Frans Rombaut

 2. Graag wil ik weten hoe ik meer bezoekers naar mijn site kan laten komen. en graag zou ik meer over internet willen leren.hoop dat de cursus niet te duur wordt of dat er in termijnen betaald kan worden.

 3. Waar ik vooral erg nieuwsgierig naar ben is de importantie van de combinatie van domeinnaam, h1, alt teksten en de woorden waar je op gevonden wilt worden in zoekmachine marketing. Bijvoorbeeld: wat met ik doen als ik met luxe-weekendjeweg boven weekendjeweg.nl wil komen?

 4. Waar ik vooral erg nieuwsgierig naar ben is de importantie van de combinatie van domeinnaam, h1, alt teksten en de woorden waar je op gevonden wilt worden in zoekmachine marketing. Bijvoorbeeld: wat met ik doen als ik met luxe-weekendjeweg boven weekendjeweg.nl wil komen?

 5. @Karel, ik bedoel of dit reclame is voor Yargon 🙂

  Daarnaast: online volgen en dan toch laten betalen? Je weet hoe het met (online) license gaat.

 6. Ben bezig een webshop op te zetten, dus zeker interesse in alle onderdelen!

  Verder, hoe kies ik een webshop bouwer die het best bij mij past...tips? Er is zoveel aanbod en ik hoor graag of er iemand goede ervaringen heeft met een specifiek bedrijf!

 7. Komt er ook een aparte blog of forum na de cursus waarop we 'met elkaar' verder kunnen gaan ?

  Ton van Houten

  Ps : critici, kwaliteit kost nu eenmaal geld en tijd. ik zou een aanbetaling laten doen, weet je direct wie en wat. Blijven ook sommige posts miscchien achterwege.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *