Download de whitepaper: 100% Not Provided: Zo ga je ermee om!

4 oktober, 2013

Sinds september 2013 krijgen we in Google Analytics niet langer te zien met welke zoekopdrachten bezoekers op jouw website landen. Vanwege de privacy gooit Google alle zoekopdrachten op de "Not Provided" hoop. Het is dus niet langer mogelijk om Analytics te zien op welke zoekwoorden je goed scoort en welke zoekwoorden voor bezoekers en / of omzet zorgen.
not provided analytics

De stijgende lijn voor (not provided) in Google Analytics.

Hoe ga je hiermee om?

not-provided
Hoe je het beste op deze laatste ontwikkeling in kan spelen heb ik voor je op een rij gezet in een whitepaper, welke we onder de vlag van KG Bureau hebben uitgegeven. Je kunt de whitepaper: "100% Not Provided: zo ga je ermee om!" gratis downloaden. Daarin vind je tevens een instructievideo waarin ik laat zien hoe je met diverse tools alsnog data kunt achterhalen.
Succes!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Balen dat deze tool niet meer (gratis) ter beschikking is. Zelf draai ik veel op wordpress en ben opzoek gegaan naar een plugin om gratis keywords te tracken. Momenteel draai ik een test met Search Keyword Tracker 1.0. Ik wacht de resultaten af, maar kan al wel zeggen dat de resultaten lang niet zo breed zijn als die Google al is het omdat je alleen maar absolute aantallen keywords meet/ziet. Misschien heeft iemand al een mooi ander alternatief?

  2. @Dirk (ik blijf @ roepen want de 'reageren' op een reactie functie doet 't niet bij mij :-)).
    Voor binnen WP gebruik ikzelf Rank Reporter, afkomstig van Authority Labs. Persoonlijk vind ik dit wel een leuke aanvulling.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *