Cursus zoekmachine optimalisatie van Karel: Vroege vogels 10% korting!

4 januari, 2011

Zoals je misschien weet ondersteunen wij via Yoozie.net ondernemers op het gebied van internet marketing. Zeer binnenkort ga ik daar van start met losse cursussen, op elk gebied van internet marketing. Zo kunnen we ondernemers die op zoek zijn naar kennis over een bepaald vakgebied binnen internet marketing nog beter van dienst zijn!
De cursus wordt inmiddels verkocht, zie: Cursus zoekmachine optimalisatie.
Een losse online cursus, voor één vaste prijs. Leren wanneer het jou uitkomt, met een persoonlijke begeleider. Simpeler kunnen we het niet maken ;-).

Eerste cursus: Zoekmachine optimalisatie

Over ongeveer een viertal weken gaan we de eerste cursus live zetten: zoekmachine optimalisatie! Hieronder vind je een aantal zaken met betrekking tot deze cursus:

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer wil leren over zoekmachine optimalisatie. Tijdens de cursus wordt het gehele vakgebied behandeld. Het niveau is amateur-semi pro. Echter omdat je een persoonlijke docent krijgt toegewezen, waar je gerichte vragen aan kunt stellen, kunnen ook de semi-pro's voldoende voordeel uit deze cursus halen.

Waaruit bestaat de cursus?

De cursus zal bestaan uit 12-14 blokken, met zeer waarschijnlijk nog een aantal bonusblokken (bijvoorbeeld over linkbuilding). We beginnen bij de basis, en breidden van daar steeds verder uit. Op die manier kan iedereen zonder basiskennis toch de cursus eenvoudig volgen.
De laatste blokken zullen wat moeilijker zijn, maar daarvoor is dan ook je persoonlijke docent!

Hoe gaat de cursus in zijn werk?

Het betreft een online cursus. Na het aanmelden krijg je logingegevens en kun je direct aan de slag. Na elk blok is er een kleine test, en bij het halen van voldoende punten ga je automatisch naar het volgende blok. De testen zijn niet zo moeilijk, maar dienen enkel om ervoor te zorgen dat je het blok meester bent.
Tijdens de cursus krijg je ook een persoonlijke docent toegewezen, die ervoor zal zorgen dat jij met succes de cursus afrondt, en die je ook met raad en daad zal bijstaan.
Je kunt de cursus dus op elk gewenst moment starten, en doorlopen wanneer jij tijd hebt. Er zijn geen verplichtingen per blok, al zal de maximale tijd dat je de cursus kunt volgen worden gelimiteerd. De schatting is dat dit ongeveer op 10 weken zal liggen.

Wat gaat deze cursus zoekmachine optimalisatie kosten?

De prijs van deze cursus zal ergens tussen de 250-300 euro (ex. btw) liggen. Verder zullen er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar komen.
De cursus wordt inmiddels verkocht, zie: Cursus zoekmachine optimalisatie.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!