34 plaatsen gestegen in de Marketing top 100

4 juli, 2007

Internet marketing | Zoekmachine marketing

Na een aantal maanden net buiten de Marcom top 100 te zijn gevallen is mijn internet marketing weblog weer terug te vinden op plaats 70!

Wat goed is aan de update van deze maand is dat alle blogs weer eens zijn nagekeken en er een aantal oude blogs zijn verwijderd cq. lager zijn gewaardeerd.

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken voor zijn of haar stem. Er is zeker nog wel ruimte voor verbetering aangezien er "slechts" 5 mensen op mijn blog gestemd hebben. Heb je nog niet gestemd en vind je dat mijn weblog een nog betere plaats binnen de Marcom top 100 verdient breng dan hier je stem uit (wel even aanmelden bij Marketingfacts) voor de volgende maand!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Congrats Karel! Leuk te zien dat je weer in de Top 100 staat 🙂 Ik ben trouwens nagenoeg hekkensluiter op 147. Daar kan geen stem meer bij helpen 😉

  2. Niet zo zeuren Henry, ik sta er helemaal niet in. Misschien moet ik ook maar eens reageren bij Marketingfacts. Hoeveel bezoekers krijg je nou ongeveer door te reageren op Marketingfacts. En door je plaats in die lijst?

  3. Proficiat en zeker verdient. Ik zie dat je ook in de rankings flink gestegen bent sinds de laatste keer dat ik keek....goede zaak! En leuke blog, ga ik in de gaten houden!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *