Serieuze auteurs gezocht voor KarelGeenen.nl

3 oktober, 2008

Yargon is op zoek naar serieuze auteurs voor Karelgeenen.nl. Niet dat we niet tevreden zijn over de huidige medebloggers. Zeker niet! Maar we willen deze blog een stap verder brengen en daarvoor zijn meer artikelen nodig.

Het probleem is namelijk dat ikzelf, Karel, steeds minder tijd krijg om interessante artikelen te schrijven. Meer informatie? Lees verder!

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar twee soorten auteurs. Enerzijds zoeken we mensen die het laatste nieuws op internet marketing gebied gaan bijhouden en hier liefst zo vaak mogelijk een artikel over schrijven.

Anderzijds zoeken we auteurs die met hun voeten in de online modder staan. Met andere woorden, mensen die dagelijks met online marketing bezig zijn. De bedoeling is dat zij artikelen gaan schrijven met tips over online marketing (zoals ik dat al bijna twee jaar doe).

Wat levert het op?

We zijn bereid auteurs te vergoeden voor het schrijven van artikelen (per artikel). Tevens wordt er een speciale profielpagina aangemaakt met daarop jouw (bedrijfs)informatie. Een ideale manier dus om jezelf als online marketeer in de markt te zetten!

Hoe doe ik mee?

Voor meer informatie en over de exacte vergoeding stuur even een mailtje via mijn contactpagina.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!