Nieuwe optie op weblog

3 april, 2007

Email de reactiesVandaag kwam ik erachter dat ik eigenlijk wel een heel essentiële optie mis op de weblog. Namelijk de optie dat je op de hoogte wordt gehouden van reacties op artikelen. Natuurlijk een functie die een weblog als deze niet mag missen. Het voordeel is namelijk dat er nog meer gereageerd zal worden en mensen bij de discussie betrokken blijven.

Dus hierbij de nieuwe optie! Onder elk artikel vind je het "reageer blok", daar staat nu vanaf vandaag ook een checkbox bij zodat je aan kunt geven of dat je op de hoogte wil worden gehouden van reacties!

Overigens kan ik iedereen die WordPress gebruikt deze plugin aanraden, het is een mooie uitgebreide plugin! Ik heb hem wel eventjes moeten vertalen, als je interesse hebt ik de Nederlandse vertaling stuur me dan even een mailtje.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Ik zou het handiger vinden als er gewoon een feed voor reacties wordt geplaatst. Om nu tientallen mailtjes per dag te ontvangen, omdat er gereageerd wordt met: "Heb je helemaal gelijk in", "Klopt" en dat soort zaken.

    Nee, dank je. Bij interessante berichten zal ik de functie in ieder geval wel gebruiken 🙂

  2. Ik ben persoonlijk ook voor een feed. Maar is die plugin in te stellen om pas te mailen bij een bepaald aantal minimum karakters? Ik geloof dat er voor verschillende fora wel dit soort opties beschikbaar zijn (wat ik persoonlijk echt een uitkomst vind, want voor alleen een smiley vanuit je mail naar een website gaan wordt na 2x toch wel een beetje vervelend).

  3. En dat zocht ik nou precies! Ik zie nu dat enkele anderen uit mijn RSS lijst ook zo'n reactie feed hebben. Ik heb de jouwe nu ook toegevoegd, zodat ik niets hoef te missen.

    Hoe heb je die reactie feed toegevoegd dan?

  4. Niet echt veel nieuwswaarde... Als je alleen maar blijft schrijven over ontwikkelingen van je blog(software) raakt de essentie een beetje zoek, als je het mij vraagt. Ik doel ook op het vorige artikel 'Buiten de Marcom top 100!' en andere uit de laatste 10.

    (= opbouwende kritiek)

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *