Nederlandse social news plugin geïnstalleerd

Naar aanleiding van de post over mijn WordPress plugins kreeg ik een mailtje van Henri van den Hoof met de vraag of ik niet zijn Nederlandse social news en bookmark plugin zou willen installeren.

De plugin plaatst automatisch onderaan elke post een aantal social news en bookmark plugins waaronder die van eKudos, Digg, NuJIJ, Del.ico.us, MSN reporter, Technorati favorieten, Fleck en Feedburner.

Ik heb Henri echter wel gevraagd of dat hij de plugin wat seo vriendelijker kon maken. Voor de aanpassing werden de buttons (en dus ook alle uitgaande links) ook op de hoofdpagina getoond. Omdat ik op de hoofdpagina tien posts heb staan zouden er dus plotseling 80 uitgaande links bij komen. En dat is niet zo goed voor je seo"¦

Maar het zou Henri niet zijn als hij dit niet direct heeft aangepast en je kunt nu de seo vriendelijke plugin downloaden!

Uiteraard heb ik hem nu ook geïnstalleerd. Ik vraag me echter wel af of een dergelijke plugin daadwerkelijk voor meer bezoekers gaat zorgen vanaf de social media sites, laten we het hopen!

Ik wil dan ook iedereen vragen, wanneer je een artikel de moeite waard vindt, om deze toe te voegen aan de Nederlandse social news sites!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Nog bedankt voor de suggestie Karel. Ik had nl. al een maand mijn hele homepage vol met van die stem-icons staan... Wist ik veel dat dat niet zo goed voor je SEO is 😉 Anyway benieuwd naar je ervaringen de komende tijd met de plugin.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top