Even voorstellen...

2 juli, 2012

Beste lezers,
Dit is het dan, mijn eerste artikel als start van mijn nieuwe carrière als Blogmanager van Karelgeenen.nl. Ik zal me even voorstellen: Lianne Soer, 25 jaar, hbo-diploma Communicatie Creatief op zak, gek op schrijven (en kletsen..), dol op internet marketing en staat het liefste vooraan bij nieuwe ontwikkelingen en innovatieve ideeën.

Vanaf vandaag zal ik (uiteraard mét Karel) jullie voorzien van interessante tips, trucs en nieuws op het gebied van internet marketing. Het wordt een spannende tijd want Karelgeenen.nl staat aan de start van een boel nieuwe ontwikkelingen. Allemaal in het kader van vernieuwing en innovatie. Zo zijn we straks nóg beter in staat om jullie te voorzien van praktische informatie en handvatten.
Vergeet je dus niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief (rechts van dit artikel), connect met ons via Twitter en uiteraard zijn wij óók te vinden op Facebook.
Zo, dat was het dan, het staat zwart op wit en het eerste (hoge?) woord is eruit. Op naar de volgende blogpost 😉 Wat denken jullie?

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Beste Lianne,
  met enthousiasme lees ik altijd jullie berichten. Ze zijn heel informatief en leerzaam.
  Succes, mvrgr. Dick Mulder
  Fotostudio Team Unlimited, Almere

 2. Hoi Lianne,
  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Zoals je ziet zijn vele mensen geïnteresseerd in internet marketing en je blog berichten. Spannend maar echt er zitten vele leuke mensen ertussen met wie je gaat communiceren.

  1. Hoi Frank,
   Dankjewel voor je reactie.
   De reacties zijn echt super en het motiveert me dan ook zeker om voor goede artikelen te zorgen!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *