Mag ik mij even voorstellen?

2 september, 2014

Inmiddels ga ik alweer mijn derde week in als Community / Marketing Manager bij karelgeenen.nl en wat ben ik enthousiast! Samen met Karel en Lianne zal ik dit blog gaan onderhouden. Onderhouden is eigenlijk niet het juiste woord, want wij willen verbeteren en jullie nog beter van dienst zijn. Dus zullen we jullie interesses nog beter moeten leren kennen, wel zo netjes dat jullie dan ook wat meer over mij te weten komen, daar gaan we:

Wie is Coen van den Brand?

Coen van den Brand
Een open boek 🙂
Al heel mijn arbeiderscarrière ben ik verbonden met marketing. Als marketingmedewerker en manager bij verschillende bedrijven heb ik veel praktijkervaring in het vak opgedaan en geworsteld met het bijhouden van de continue ontwikkelingen online. Marketing is een vak wat mij intrigeert, aanspoort en waar ik graag met anderen over discussieer.
Verder heb ik een bedrijfskundige achtergrond. Het werken volgens plannen met doelen, analyseren, optimaliseren en evalueren gaat bij mij vaak vanzelf. Zo werk ik ook graag, naar mijn mening bereik je daar op lange termijn het meeste mee.
Openheid en (persoonlijke) betrokkenheid vind ik erg belangrijk, als mens en collega.
Samen iets bereiken in goede werksfeer is toch heerlijk! Work hard – Play hard!

En privé?

33 jaar, gelukkig getrouwd en heb een knotsgekke hond (boxer) thuis rondlopen. Ik hou van lekker socializen met een drankje, festivals, buiten zijn, op zijn tijd een film kijken, gamen en mijn hoofd lekker leegmaken tijdens het hardlopen.

Waarom karelgeenen.nl?

Ik ben in eerste instantie met karelgeenen.nl in contact gekomen door een tip van een collega. Geïnspireerd door het blog ben ik een aantal cursussen gaan volgen. Toen zag ik in de nieuwsbrief de vacature Community Manager voorbij komen, ik bedacht mij geen moment. Dit was mijn kans! Dit leek mij echt leuk om te doen (als werk). Je helemaal laten onderdompelen in de online marketing, die kennis delen en actief met mensen daarover discussiëren, WOW!
Laten we eerlijk zijn, hoe vaak komt zoiets nou echt voor? Dat je alleen op basis van je gevoel al zo overtuigd kunt zijn! Gelukkig is het gelukt om mijn kunnen en enthousiasme over te brengen aan Karel en Lianne en maak ik nu onderdeel uit van het team 🙂 YES!
Het is een compleet nieuwe uitdaging en andere invulling van werkzaamheden, dan ik gewend ben! Maar daar maak ik mij geen zorgen over, ik voel dat ik op mijn plek zit. Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om samen met jullie, Karel en Lianne, dit blog nog beter te maken!
Coen van den Brand_Canada_2

Ook een fijne plek om aan terug te denken, Jasper, Canada. Reizen ook een hobby.

Man (33), op zoek naar “¦…

Ik treed graag in contact met jullie! Hebben jullie suggesties voor ons blog? Vragen of wil je iets weten? Reageer via het blog of neem gerust contact op met mij via: coen@karelgeenen.nl
Bellen mag ook: 0575 – 200 228. Ook karelgeenen.nl is een open boek.

Wil jij een gratis tip ontvangen voor jouw website?

Graag wil ik jou voorzien van een gratis gepersonaliseerde tip voor jouw website. Interesse? Klik dan op de onderstaande link.

Ja, ik wil graag een gratis tip.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *