Belangrijk bericht voor AdWords adverteerders

2 december, 2009

Eén van onze medewerkers bij Yargon online marketing wees mij op een belangrijk bericht voor Google AdWords adverteerders. Vanaf 1 januari 2010 MOET elke zakelijke adverteerder hun btw-nummer opgeven bij Google. Bij de meeste adverteerders is dit al het geval. Wil je nu zeker zijn dat je de btw niet hoeft voor te schieten aan Google controleer dan even of je btw-nummer goed is ingevuld bij AdWords.

Hieronder vind je het volledige bericht van Google...

Google heeft uw BTW-nummer nodig.

Vanaf 1 januari worden Google door de EU verplicht om doorlopend een zogenoemd VIES-rapport bij te houden ('VAT Information Exchange System', uitwisselingssysteem voor BTW-gegevens), met daarin een overzicht van de services die we hebben geleverd, de waarde van die services en het BTW-nummer van de klant.

Voor de meesten van u is al een BTW-nummer in uw Adwords account geregistreerd, maar als u ons nog geen nummer heeft doorgegeven, moet u dit vóór 1 januari in uw account registreren. Klik op deze link om rechtstreeks te worden doorgestuurd naar een formulier waarin u deze gegevens kunt opgeven. Uw account wordt vervolgens automatisch bijgewerkt.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *