Karelgeenen.nl bestaat 9 jaar!

1 december, 2015

Negen jaar. 9 jaar. Damn. Een jonge twintiger toen ik begon met deze blog. Inmiddels ruim over de dertig.
Cliche, maar de tijd is vooruit gevlogen. Ik weet nog goed toen ik begon met deze blog. Alleen, aan de keukentafel in een studentenhuis in Eindhoven. Dag en nacht artikelen schrijven, links verzamelen, online netwerken enz.
Elk uur van de dag Google Analytics openen en kijken hoeveel bezoekers er kwamen. Het had in die tijd overigens geen zin, want Google ververste zijn data ongeveer eens per 12 uur.
Elke dag rankings checken (dat ging toen nog gewoon in Google, want gepersonaliseerde resultaten bestonden nog niet).

Van hobby naar werk

Echt hobby kon ik het eigenlijk niet noemen, want ik had de intentie om dé autoriteit op het gebied van internet marketing te worden binnen Nederland. Ik had namelijk ergens gelezen dat als je als autoriteit wordt gezien de inkomsten zouden volgen.
Met dat doel voor ogen ging ik dus aan de slag. Het heeft ontzettend veel energie heeft gekost (en daarnaast een kapotte rug) maar het klopte wel. Men begon mij als autoriteit te zien en sindsdien is het vliegwiel blijven draaien.

Niet alleen...

Feit was dat ik als jonge twintiger nog veel te leren had (en heb) op het gebied van ondernemen. De samenwerking met mijn compagnon Henk Jan Dulon Barre, die een jaar na de start van mijn blog aan boord kwam heeft ervoor gezorgd dat we ook een serieus bedrijf uit de grond konden stampen. Samen hebben we de groei gerealiseerd en de daarbij behorende groeistuipen overwonnen. Dat er nog maar vele mogen volgen ;-).

Bedankt.

In de eerste plaats bedanken Henk Jan en ik uiteraard de lezers van dit blog en de klanten die we in de loop der jaren hebben mogen verwelkomen met ons online marketing bureau en onze online marketing cursussen. Daarnaast bedanken we onze mensen, dankzij hun inzet kunnen we de service bieden die wij voor ogen hebben en ons streven naar tevreden klanten waarmaken!
Wij gaan het tiende jaar in, ga jij mee?

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *