Aan de eigenaar van de gemiddelde website

1 december, 2008

Brief aan de webmasterBeste website eigenaar,

Graag complimenteer ik u met uw prachtige website. Ik moet bekennen dat het wel even zoeken was om deze te vinden. Via de zoekmachines bleek het niet mogelijk om uw organisatie te lokaliseren.

Toen ik uw bedrijfsnaam als URL ingaf had ik helaas ook geen succes. Daarna heb ik diverse schrijfwijzen geprobeerd. En prompt de aanhouder wint! Mijn laatste poging om uw bedrijfsnaam met een koppelteken in te geven bleek een juiste keuze. Uw website had wel wat tijd nodig om te laden. Mijn geduld werd beloond met een spektakel van jewelste.

Een schitterende flash show van maar liefst 5 minuten speelde zich op mijn scherm af. Het was daarna wel even zoeken naar de navigatieknoppen maar dat mocht de pret niet drukken. Toen ik eenmaal naar uw diensten pagina navigeerde, openbaarde uw prachtige website zich. Het door u gekozen lettertype was duidelijk van een zeer bijzonder design. Dat ik hierdoor de teksten niet goed kon lezen is natuurlijk een bijzaak.

De informatie en veelvoud aan diensten die u aanbiedt, maken een zeer grote indruk op mij. Hoe dieper ik uw menustructuur induik hoe complexer uw diensten worden. De flash plaatjes zorgen voor een schitterend afwisselend kleurenpallet. Uw website zou het overigens erg goed doen op de vrijdagmiddagborrel. Lichten dimmen, muziek aan en het is net of we in een exclusieve club staan.

U heeft echt een ongekende online sensatie neergezet maar toch brand er één vraag op mijn lippen. Waarom zegt u tegen de internetbezoekers dat ze rechtsaf moeten slaan en uw website links moeten laten liggen?

In afwachting van uw reactie.

P.S.: Ik heb voor deze brief uw contactformulier gebruikt dat overigens de volgende melding gaf: unexpected error

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. prachtig stukje! Vertegenwoordigd heel wat issues waar veel websites mee te kampen hebben.

    kwam gisteren een website tegen waarvan het menu bij iedere klik weer opnieuw werd ingeladen met alle toeters en bellen.

  2. De website http://www.optisport.nl/warnsveld is er ook zo een! Je wilt lekker fitnessen in Warnsveld dus je typt in "Fitnessen Warnsveld". Geen hits op eerste pagina's. Op "Fitness Warnsveld" scoort de site wel gelukkig een goede ranking echter moet je maar net weten dat het Optisport heet. Het is zo simpel: zet "Fitnessen Warnsveld | Zutphen" in de Title en MetaDescr. Tag, gebruik de woorden een paar keer in je body tekst en klaar. Je scoort dan nr. 1 ranking!

  3. Heerlijk stukje. Ik vind het ook altijd leuk stukjes te lezen die een andere invalshoek nemen. Je laat zien dat de open brief als is zeker de moeite waard is om een berichtje mee te schrijven.

  4. Je vergat nog iets, Marianne. De nietszeggende teksten waar veel websites mee volgeschreven worden.
    "Prof BV is een vertrouwd adres. Al 15 jaar combineren wij moderne techniek en ouderwets vakmanschap. Prof BV: uw betrouwbare partner." Je bent vaak nog een tijd bezig om er achter te komen wat het produkr eigenlijk is.
    groetjes, Maarten

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *