ADV | Met 10 procent korting naar Friends of Search!

Ben jij klaar voor de vierde editie van Friends of Search? Ook dit jaar krijg je tijdens het congres weer toegang tot de meest belangrijke internationale ontwikkelingen in de wereld van search. Deze editie vindt plaats op donderdag 16 februari 2017. Zoals je van ons gewend bent bij KG kun jij met een mooie korting naar dit evenement!
Als online marketeer hoef je niet naar het buitenland voor een congres op SEO- of SEA gebied. Friends of Search heeft een aantal experts uitgenodigd die hun kennis en ervaring graag met jou delen! Hoe zetten andere organisaties zoekmachinemarketing en optimalisatie in, en wat kun jij daarvan meenemen in je eigen marketing werkzaamheden?friends of search logo
Ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten met interesse voor search engine marketing zijn van harte welkom tijdens dit evenement. Of je nu aan de adverteerderskant of de bureaukant werkzaam bent, dat maakt niet uit. Friends of Search duurt van 09:00 tot 18:00 uur en vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam.
Wil jij hierbij zijn? Koop je tickets dan via KG Online Marketing met 10 procent korting!
 

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top