3 gratis Photoshop-resources voor (doe-het-zelf) webdesigners!

1 februari, 2011

Zelf ben ik regelmatig aan het stoeien met Photoshop. Waarschijnlijk kan ik het kostentechnisch gezien veel beter uitbesteden, maar ik vind het gewoon ontzettend leuk om te doen.

Wanneer je zelf webdesigner bent voor je eigen website of voor die van anderen heb ik hieronder een drietal interessante sites waar je ontzettend veel goede en gratis Photoshop-content kunt downloaden.

1# PremiumPixels.com

Een website die ik onlangs heb ontdekt en echt goede content levert is Premiumpixels.com. Op deze website vind je tal van interessante templates, knoppen enz.

Het mooie is dat je niet hoeft te registreren oid, en alles gewoon gratis mag downloaden!

2# Myphotoshopbrushes.com

Myphotoshopbrushes.com: zoals de naam al doet vermoeden vind je hier vooral brushes. Toch is er ook een uitgebreide collectie van andere zaken als patronen, vormen en stijlen.

Wederom geen registratie vereist en alles gratis te downloaden.

3# Freephotoshop.org

Freephotoshop.org is een gelijkaardige website als de bovenstaande. Ook hier weer een uitgebreide collectie die gratis te downloaden is, en waar geen registratie vereist is.

Ken jij er nog?

Er zijn ongetwijfeld nog tal van andere sites die gratis Photoshop-content aanbieden. En die mogen uiteraard gedeeld worden in de reacties hieronder"¦.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. http://www.basekit.com
    Zij bieden een service aan waarmee mensen gemakkelijk en snel websites kunnen bouwen in hun browser, zonder kennis van html of css. Het mooie van BaseKit is dat mensen hun Photoshop design met 2 klikken kunnen converteren in een website, dit maakt de service extra interessant voor designers, want zij hoeven hun mooie design niet meer te coderen. Er wordt een gratis pakket aangeboden.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *